miércoles, 26 de marzo de 2008

Babelia, una nova mirada

Era a principis dels 90 quan de les mans de Juan Arias naixia el suplement cultural de El País batejat per Manuel Vicent com a Babelia. Babelia és un espai creat per a que triomfin les paraules i les imatges, les entrevistes i els articles, una finestra que s’obre a un món exterior més profund i complex. Un instrument no només per comunicar sinó també per impulsar a aquells autors o artistes desconeguts però necessaris.

A l’octubre del 2007 el suplement va decidir renovar-se, diset anys després de la seva creació. Babelia intenta obrir una nova manera de veure la realitat i representar un punt de referència per a molts. Amb un disseny atrevit i en tons blaus i pastel com la resta del diari, incorpora també grans fotografies en color.

Com a diari espanyol de referència El País ofereix un suplement cultural de qualitat, ampli i especialitzat no només en temàtiques properes sinó també de la resta d’Europa.Una mirada crítica a la cultura actual amb un llenguatge especialitzat però apte per als lectors habituals. Amb temes molt diversos, des de l’arquitectura, passant pel cinema, la pintura, la fotografia, la música, la literatura i qualsevol representació actual de l’art en general, amb l’objectiu de descobrir noves formes de cultura i autors creatius i innovadors.

descobreix-lo*

No hay comentarios: