miércoles, 7 de mayo de 2008

Cinc espais per compartir

Entres a la web i intentes descobrir els pensaments, les impressions i una mica les vides dels companys. Cadascú, a la seva manera, plasma en poques paraules allò que ha vist, ha sentit o simplement allò que té ganes d’explicar i compartir.

Me’n quedo cinc


http://decajondesastre.blogspot.com/

Un blog actiu, diferent i sorprenent. On pots trobar crítiques de cinema, de música, de llibres, d’expossicions. Però també de la vida en general. Res en concret, però una mica de tot en particular. Una manera senzilla i amena de veure la cultura i mostrar-la al demés.


http://nosoynadaindie.blogspot.com/

No country for indie people ens ofereix la crítica de tot tipus d’actes culturals desenvoluda d’una manera rigorosa però molt divertida i atraient. És un blog complet i fet amb gràcia i energia. Molt centrat en el cinema i els seus derivats. Llegint el blog t’omples de continguts interessants i treballats amb gràcia.


http://laureta86.blogspot.com/

Aquest és un blog atraient, més pel contingut que per l’estil visual. Molt complet i desenvolupat, té una temàtica molt oberta d’actes culturals diversos i fora dels estereotips marcats, com poden ser la dansa, les cultures alternatives o la pirateria, amb una manera de dirigir-se al lector molt poètica i tendra.


http://victoralbadalejo.blogspot.com/

Ens veiem ens ofereix una opció molt completa i treballada de continguts varis. Els textos estan molt treballats i l’estil és senzill i proper. Estan molt desenvolupats els temes de classe i se’n poden trobar d’altres interessants com obres de teatre o altres actes culturals diversos.


http://elracodelanima.blogspot.com/

El racó de l’ànima és un blog molt centrat en temes musicals de l’escena catalana. Amb entrades treballades, desenvolupades i amenes és una molt bona opció per a trobar tota aquella informació de música en català i actes culturals populars de les nostres terres.

No hay comentarios: